5.2.2012

Sick

Viikonlopun kuvailut ei onnistunutaan koska tulin lauantaina kipeeksi :/ Ärsyttää koska olis kerrankin ollut aikaa ja hyvä sää mutta ei viitsiny lähtee pakkaseen flunssassa.. kouluunkaan en varmaan huomenna mee. Aion kyllä heti kun olo sallii ja aurinko taas paistaa mennä kuvailemaan koska tuolla on mahtavan näköstä! Tässä pari iPhonella ottamaani kuvaa viikonlopusta:
Olin lauantaina Nonen ja Lauran kanssa viettämässä leffapäivää ja ihailtiin parvekikeelta oksien takaa aurinkoa. Näytti mahtavalta punainen auringonlasku vaikka olikin vähän huono näkyvyys!
Juon aina tosi paljon finrexii kun oon kipee
Matiaskin lepäili olkkarissa :)
Käytiin viikko sitten sunnuntaina Samin ja Jonin kanssa jätkäsaaren Verkkokaupassa ja löysin sieltä ostoslistalleni uuden tietokoneen (keskellä, nykyinen on vetämässä viimeisiään ja tarvitsisin kunnon koneen kuvien, vidoiden ja muiden töiden editoimiseen) sekä valovoimaisen objektiivin (oikealla). Jos nyt saisin osa-aikaisen työn koulun ohelle niin ehkä saisin säästettyä näihin :) Katottiin kanssa suht halpaa kalansilmäobjektiivia (vas.) ja Sami alko miettiä tosissaan sen ostamista seuraavasta palkasta
Ja vielä perjantaista, hain Lauraa kotiin Peijaksesta ja oli kyllä hullu meno liikenteessä, kehä III ihan jumissa kolareiden takia ja tiet oli tosi liukkaat ja näkyvyys tosi  huono etenkin 2-3 aikaan. Meni 3 tuntia ajaa Espoon keskuksesta Viherlaakson ja Rajatorpan kautta Peijakseen ja takas kun piti sään ja ruuhkan takia ajaa paljon normaalia hiljempaa. No tulipa toikin ajosää koettua :D
Radiossa kerrottiin matkan varrella kokoajan uutisia joissa kehotettiin jättää auto kotiin, sekä raportoitiin kolareista joita kerty lopulta noin 200.. Kuulemma pahin ajokeli 20 kymmeneen vuoteen, huhhuh.

Tein myös tilin blogloviniin ja lisäsin blogini sinne. Seuraa blogiani Bloglovinin avulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti