12.3.2012

Sick again

Ja taas oon kipeenä.. Alko viime torstaina olee taas tosi flunssanen olo ja lepäsin koko päivän jottei perjantain Tallinnareissu peruuntuisi. Olin ihan ok kunnossa sitten perjantaina, mutta lauantaina oli taas tosi huono olo ja jatkunu nyt maanantaille asti.. Huomenna yritän kuitenkin päästä kouluun ja sen jälkeen sovittuun leffaan luokkalaisten kanssa. Mennään kattomaan Chronicle niminen leffa joku trailerin perusteella näytti tosi hyvältä joten toivottavasti olo on huomenna parempi!!

Tämän postauksen kuvat eivät ole mistään mielenkiintoisimmasta päästä koska pysyttelin neljän seinän sisällä, mutta halusin kuitenkin laittaa tänne jotain onnistuneita otoksia joita tylsistyneenä otin :) Koitan parantua ja päästä taas kunnolla kuvailemaan, on nimittäin pyörinyt pari ideaa mielessä jotka haluaisin toteuttaa!

Vietin päivän sohvalla sinkkuelämää katsellen, iPhonella surffaten ja nessuja kuluttamalla :D
Oon juonut nyt paljon finrexiä ja muita lämpimiä juomia ja lakkaillut kynsiä ajankuluksi
On tehnyt mieli ottaa tällainen kuva taas pitkästä aikaa, otin kerran nuorempana tässä samassa kohtaa, mutta vointini takia en näytä kovin edustavalta :D Koitan ottaa uusiksi joku päivä kun olen vähän paremmassa kuossisa! Mietin jotain tekstiä tähänkin kuvaan mutta ei tullut mitään osuvaa mieleen
Asettelin kuvan tarkoituksella niin että vasemmalle jäi paljon valkoista jotta tästä saisi halutessa tehtyä kivan kortin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti