10.3.2012

Tallinna

Nyt tulee ekaa kertaa kunnon kertomus postauksessa eikä vaan kuvia, haluan nimittäin kirjoittaa päiväristeilystä Tallinnassa jossa olin Jonin ja Jarkon kanssa :) Oltiin saatu lähikaupasta pari alennuslippua (10e/hlö, Eckörline) joten päätettiin lähtee hakemaan juomia Jonin 22v synttäreille jotka ovat ensi lauantaina, ja muutenkin katselemaan Tallinnaa. Lähdettiin eilen aamulla (pe).

Alku ei kyllä ollut lupaava kun myöhästyttiin meijän laivasta!! (Eskörline klo 8:00-11:00) Kukaan ei kertonut meille et vikat pääsee sisään 7:40 ja oltiin tottakai aamukiireessä vasta 7:50.. Siellä oli sitten muitakin jotka myöhästy ja ei ne päästäny meitä sisään vaikka laiva ei siitä vielä vähään aikaan lähteny mut ei voinu mitää, pitäis selvittää tommoset asiat aina ennen matkaa. No mentiin sitte kyselemään Tallinkin tiskiltä että millä hinnalla ois mahollista päästä niiden kymmeneltä lähtevään laivaan ja selvis et saatiin liput 10:30 lähtöön ja 21:00 takastuloon 19eurolla per henkilö!! Vaikka hävittiinkin se 10euroa mikä oltiin Eckörlinen tarjousristeilystä maksettu niin ei lainkaan haitannut koska sillä alkuperäisellä ois pitäny tulla takas jo 16:30 laivalla ja nyt vasta 21:00 :) Ehittiin kunnolla kierrellä siis!

Mentiin aluks käymää Pull and Bearissa (jonka Jarkko nimes Vedä ja karhuksi sekä Karhumajaksi ku pohdittii sen outoa nimeä :D) ja sitten lähettiin Vanhaankaupunkiin kattelee ja ettimää jotain kivaa kahvilaa. Ei ollu vielä siinävaiheessa nälkä kun oltiin laivassa syöty aamiaisbuffet joten tilattiin vaan kaljaa ja kahvia. Sitten alettiin taas käymään vaatekauppoja läpi ja itse löysin arskat, nahkatakin ja kengät. Aika meni yllättävän nopeesti ja piti pian alkaa jo lähteä etsimään viinaksia. Mä ostin kaljalavan, mustikkaliköörin ja pari Smirnoff Ice iso pulloa ja kaikki lähti tosi edullisesti verrattuna suomihintoihin.

Takastulomatkalla oltiin tooosi väsyneitä ja naurettiin kaikille ihme jutuille, mut oli kaikenkaikkiaan tosi hauska reissu! Ikäväkyllä kuvailut jäi aika vähälle koska oli sen verran kylmä ettei kameraa kovin montaa kertaa jaksanu kaivaa esiin mutta pakotin itseni kuitenkin kuvaamaan edes vähäsen Tallinnaa! Kahvilassa jaksoi kyllä lämpimässä ottaa useammankin kuvan :D

 
Kuten kuvista huomaa innostuin taas lisäilemään hauskoja tekstejä! Pitää kyllä lähteä kesällä uudestaan Tallinnaan ja kuvailla kunnolla sekä jäädä hotelliin yöksi, kesällä Tallinnasta saa vaan niin paljon enemmän irti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti