5.7.2012

Summer holidays

 On ollut kiire leireillä ohjailemassa jopa 3vk putkeen, välissä vain vajaa viikonloppu ja juhannus mutta nyt kun on parin viikon tauko ihanista leireistä niin kerkesin selaamaan kameran korteilta taiteellisimmat kuvat tänne näytille :) Kuplakuvia huruslammen rannasta oli paaaljon (kiitos mallina toimineelle ihanalle Miralle <3) joten niitä saattaa ilmestyy vielä myöhemmin pari kappaletta.. oli myös kiva kuulla että ystäväni Sirja tykkää mun kuvista niin paljon että aikoo kehittää niitä uuden kotinsa sisustukseen :)

Inspiroiduin näistä kuplista niin paljon että oli pakko etsiä niihin sopiva lausahdus ja semmoinen löytyikin Pablo Picassolta :D
Juhannukselta hauska ja tunnelmallinen veneilykuva
 
Tino ja Wilma

Kolme viimeistä kuvaa on Sammalniemen kädentaito/kansainvälisyys/kulttuuri -leiriltä jossa pidin mediapajaa lapsille. Bassokuva on yhdestä leirityttöjen animaatiosta jossa nuotit liikkuvat ja palikkakuvassa olevat palikat pääsivät videolle myös kun leiripojat tekivät niistä dominoefektin. Tuli tehtyä paljon hienoja tuotoksia pajassa ja laitan niitä vielä varmasti myös tännekkin näytille kunhan kerkeän! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti