13.8.2012

Coming soon

Nyt on taas inspiraatio huipussaan kun ostin ennen leiriä Digikuva -lehden jossa oli asiaa mm. kultaisesta hetkestä, ja paljon muita hyviä valokuvaus vinkkejä. Leirillä kun nuoret ottivat hyviä kuvia mediapajassani niin itseäkin alkoi himottaa päästä kuvaamaan kunnolla ja suunnittelinkin siellä jo innolla voisin lähteä kuvailemaan.
Oltiin tänään ajelemassa ja spotattiin tosi hieno satama Espoosta minne auringon lasku näkyi upeasti ja siellä oli todella paljon otollisia kuvauspaikkoja. Aion mennä sinne kuvaamaan heti tilaisuuden tulle tässä parin viikon sisään, eli kun saan mahdollisesti koululta kalustoa lainaksi ja kun kavereilla on aikaa tulla malleiksi. Ja tietenkin hyvällä säävarauksella! Mun tuurilla juuri silloin kun saadaan kamat ja kaikki niin taivas vetää pilveen eikä kultaisesta hetkestä ole tietoakaan... noh we'll see!

Kuvasin auringon laskua ja liitäjää viime syksynä Suomenlinnassa
Myös Suomenlinnasta viime syksyltä

Selasin myös viime syksyllä otettuja kuvia ja pitää kyllä taas päästä Suomenlinnaan kuvaamaan, siellä on upeet näkymät illalla kun aurinko laskee merelle! On pitänyt myös pitkään mennä kuvaamaan kavereiden skeittaamista joten pitää yrittää sekin ehtiä.
Ois mahollisesti viläpä yks musavideoprokkis tiedossa mutta katotaan nyt miten lähtee käyntiin! Myös yhdet nettisivut pitäs tässä syksyllä varmaan saada väsättyä asiakkaalle, eli hommaa varmasti riittää ja kun koulukin alkaa ke ja sen mukana uudet mielenkiintoiset kurssit kuten tuotesuunnittelua. Ootan jo innolla kouluun pääsyä näkemään kavereita ja oppimaan taas uutta audiovisuaalista viestintää :)

Loppuun vielä Mirasta otettu kuva jonka muokkasin nyt vähän myöhemmin kuin  noi muut ja mikrofonikuva vähän enempi muokattuna kun aiempi alkoi näyttää jotenkin tylsältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti