16.8.2012

Late sunset

Ajettiin maanantaina hirveellä kiireellä Sirjan kanssa kuvaamaan auringonlaskuun Nuottaniemen upeeseen satamaan, mutta myöhästyttiin ikäväkyllä vähän kultaisesta hetkestä. Se ei kumminkaan kuvauksia haitannut koska saatiin aivan mahtavia kuvia Sirjasta! Oon iloinen myös siitä, että reissu onnistui niin hyvin vaikka vain muutamia tunteja aiemmin päätettiin lähteä illalla kuvaamaan ja kummallakin oli päivällä menoa. Suoriuduttiin silti tosi hyvin ja mahtavin tuloksin!
Tässä ainakin alkuun parisen kuvaa, yritän saada ensi viikon alussa tehtyä uuden postauksen jossa lisää satamakuvia, viikonloppuna ei kerkeä mitään koska on kauanodotettu Weekend festival!! Nyt koitan saada mahdollisimman paljon aikaan kesällä otetuista videoistakin kun pääsen väkertämään koulun koneilla :)
Kuvat.fi palvelun kuvagalleriaa oon myös päivitellyt, sitä pääsee vilkaisemaan tästä!

Vielä koulujutuista, eli tänään meillä alkoi layout -kurssi  jossa tehdään siis nettisivujen ulkoasuja parhaamme mukaan, aiheet, kuvat, tekstit ja muut kriteerit annetaan tunnin alussa kuten julistekurssillakin. Pidän itse tosi paljon layouttien tekemisestä sekä niiden koodaamisesta nettiin joten odotan innolla seuraaviakin kurssin tunteja. Tässä kuva ensimmäisestä leiskastani joka tehtiin korukauppaa varten, opettajille palautamme tietysti työt psd -tiedostoina.
Vähän sähläilin typografian kanssa mutta otsikkokuva ja kokonaisuus on mielestäni ihan onnistuneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti