24.1.2013

I'm back

Nyt on taas ispiraatio täydessä ja alkaa taas tehä mieli päivitellä blogia sekä saada omat portfoliosivutkin lopullisesti aikaseks. Harmittaa kun ei oo ollut aikaa ja kiinnostusta muiden kiireiden ohella päivittää blogia, mutta jos nyt sais pidettyä tätä taas pystyssä! Kyllästyin vanhaan otsikkokuvaankin joten vaihdoin tuohon pinkeistä korkkareista otettuun kuvaan loppukesän Laaksolahden kuvausreissulta, ei ehkä kuvaa tätä blogia parhaiten mutta näyttää kivalta ja saa nyt olla siinä ainakin hetken :D Tässä vähän listaa mitkä saa mut inspiroitumaan tällä hetkellä:

- www.creativebloq.com aivan mahtava sivusto, joka päivä parhaimmillaan jopa useita mediaan liittyviä tietopläjäyksiä, mm. kuinka kehittää ja markkinoida itseäsi graaffisena suunnittelijana ja millainen on vaikuttava portfoliosivu.

- Uusi salamani! Oon tässä jo pari kk selaillut kaikkii nettihuutokauppoja ja valokuvausfoorumeja hakien uutta objektiivia ja salamaa edullsiesti ja nyt viimein salaman kohdalla tärppäsin ja sain kotiin Canon Speedlite 420ex vain 80eurolla! Kaupasta jäi muutenkin tosi hyvä fiilis kun myyjä oli niin ystävällinen ja suostui heti mun hintapyyntöön :) Suosittelen kaikille selaamaan noita foorumeja sun muita jos ootte uutta kalustoa hankkimassa

- Työharjoittelupaikkani Ständi (www.standi.fi) jossa opin lähes päivittäin jotain uutta (ainakin vähäsen!) ja saan tutustua mainostoimiston arkeen jokaisella toimiston alueella, ja pääsen avustamaan kaikenlaisessa sekä valokuvaamaan ständin tuottamia messuosastoja.

- Aurinko jota on alkanut näkyä tähän synkkään suomen talveen, harmi että olen arkisin töissä siihen asti että aurinko alkaa jo laskea mutta viikonloppuna olen la ja su menossa kuvailemaan ja toivon tosi paljon että silloinkin arska paistaa vaikka säätiedotus ei lupaa kovin hyvää.

- Uusi työpöytäni kotona, sain tämän viimeviikolla ostettua ja muutaman päivän jälkeen ihana kotiväki kasas sen mulle kun ite oon juossut ties missä päivät pitkät, ja nyt on paljon kivempi työskennellä omalla koneella! Kunnolliset näppäimistö ja hiiri on seuraavat hankintalistallani ja etenkin piirtopöytä! Pitää päästä harjoittamaan graaffisia taitojani ja olen jo aika varma minkä piirtopöydän aion verkkokauppa.comista kotiuttaa..

- Valokuvauslehdet joita ostin juuri kaksin kappalein (Kamera & Digikuva). Tykkään tosi paljon noista valokuvauksesta kertovista lehdistä vaikka ne onkin aika kalliita mutta on ne hintansa arvoisiakin! Esim. digikuvan kanssa tulee joka kerta cd mukana jossa voi olla ilmaisia ohjelmia, videotutoriaaleja tai vaikka taustamusiikkia.

Siinä mun main reasons tähän mun inspiraation palautumiseen ja motivaatioon kirjoittaa jälleen blogia ja päivittää oma portfoliosivu kuntoon. Uskon myös että nyt kun teen päivittäin mediaan liittyviä hommia niin inspis myös tulee pysymään eikä ihan heti ehkä katoa. Lisäksi jo pitkään kestäny musavideoprokkis on edistynyt huimasti ja ehkä muitakin hommia tiedossa mutta katsotaan miten käy.. Viikonloppuna siis kuvailemaan joten sitten lisää tuoretta matskua tännekin! Loppuun kunnon kuvapläjäys lähiaikoina koneelle kertyneistä kuvista (tälläkertaa kuvat tässä postauksena pienemmässä koossa kuin yleensä mutta klikkaamalla saa ne näkymään isossa koossa):

Matias joulukuussa kun oli fisheye ja salama kouluta lainassa
Pidettiin luokkakavereidenkaa joulukuussa maailmanlopun jälkibileet eli selviytyjät -teemalla haha :D Mä toin tekoverta ja Joni kasvovärejä ja saatii mageet maskit aikaan! Kuvat otti Ninni Laaksonen
Samista otettuja kuvia eilen ja innostuin creativebloqin kautta muokkaamaan ekaa kertaa tämmöisen comic -version
Oltiin toissaviikonloppuna Jonin luona kahestaan viettää hauskaa iltaa ja otettiin vähän hauskoja partykuviakin!
Pari päivää sitten sigma 70-300mm macrolla
Matias sai olla mallina kun kokeilin eilen uutta salamaa
Ja vielä aivan mahtava biisi sekä musavideo Imagine Dragons - Radioactive!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti