23.2.2013

Viikon kuvailuja

On ollut taas aika kiireinen viikko, enkä oo ehtinyt laittaa tiistaina otettuja nuoristalo- ja auringonlaskukuvia ennen kuin nyt. Olin ajamassa töiden jälkeen Samin luo ja näin miten upea auringonlasku oli menossa. Otin Samin kyytiin ja ajettiin Globbeniin, Samin joskus mulle näyttämään upeaan kuvaukselliseen rantaan ja varmaa puolisen tuntia siellä kuvailin. Oli aivan mielettömän kaunis taivas, ja kaiken lisäksi tuli juteltua erään toisenkin kuvaajan kanssa, joka pitää facebookissa valokuvaussivua Suomen maisemista, sivun nimi on Water and light in love in Finland ja se löytyy täältä!
 Mulla oli siis kamera onneks matkassa tiistaina (oon koittanu kuljettaa kameraa mahdollisimman paljon mukana) ja ekaks kuvailin Ruoholahden nutalla. Oon ollut osa-aikaisena nuorisotalon ohjaajana syksystä asti, tiistaisin Ruoholahdessa ja perjantaisin Malmilla. Mun ohjaajakaveri Sanna opetti yhtä poikaa soittamaan kitaraa:


Ja sitten sitä auringonlaskua (kuvia ei tullut niin paljoa koska otin myös videota timelapse projektiin mutta siitä lisää myöhemmin):


Ja lopuksi vielä pari kuvaa keskiviikolta, kun osallistuin Reaktoriin ja näpsin sieltäkin sitte pari kuvaa:

ps. Oon tosi kiitollinen Iitulle joka valitsi mun blogin Linkkaa blogisi -postauksen kautta suosikki blogit -listaansa ja kuvailikin mun blogia tosi ihanasti. Käy katsomassa Iitun valokuvausblogia ja postaus löytyy täältä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti