28.3.2013

Winter timelapse

Sain nyt koottua tän pitkän videoprojektini yhdeksi melkein puolentoistaminuutin timelapseksi. Päätin rajata tän viedon aiheen talveen, kun aloittaessani tätä projektia en oikein osannut valita mitään tiettyä. Halusin vain nopeasti päästä kuvaamaan, editoimaan ja kokeilemaan, eli tästä tuli tämmönen winter timelapse :D Osa noista pätkistä on nähtykin jo aiemmassa timelapsevideossani, mutta tässä nyt kaikki materiaali yhdessä, ja kuvaus aika on ollut helmi-maaliskuu. Editoin siis Adobe CS6 Premierellä ja lisäsin tekstit After effectsillä. Aloitan varmaan pian uuden timelapseprojektin nyt kun oon päässyt alkuun ja oppinut tätä hommaa!

8 kommenttia:

 1. Hei tosi siisti timelapse! :-) Oon iteki himoinnut tekeväni joskus timelapsen, mutta oon vasta opettelemassa tekniikkaa. Käytätkö jotain ajastettavaa kaukolaukaisinta näissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Itsekkin ihan aloittelija tässä hommassa vielä, ja suurimmassa osassa en ole käyttänyt kaukolaukaisinta vaan koittanut leikata rec-napin painalluksesta tulevan heilahduksen pois, pitäisi tosiaan laittaa itselaukaisin päälle (jos videotilassa saa, varmaankin?) tai ostaa kaukolaukaisin niin helpottaisi kuvailuja :)

   Poista
 2. Kivan näköstä, oot taitava! Pitäis varmaan itsekin alkaa pikkusen kuvata videoita enenmmän...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Se on kyllä tosi palkitsevaa puuhaa kun saa kaiken vihdoin koottua kasaan, suosittelen! Ja järkkäreilläkin saa kuvattua niin hyvälaatuista videota hyödyntäen eri objektiivejä, aion kyllä ehdottomasti jatkaa videoiden kuvaamista :)

   Poista
 3. Hienoja on! Ootko millä yhistäny timelapse kuvat? ja montako kuvaa tulee suurinpiirtein per otos?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuvasin siis videoita jotka oli noin 5-10min pitkiä ja Adobe CS6 Premierellä yhdistin nopeensin pätkät muutaman sekunnin pituisiksi, ja video otti 25kuvaa sekunnissa :)

   Poista