28.8.2013

Heo graafinen suunnittelu

Viime viikon keskiviikkona mulla alkoi koulu kansanopisto Heo:n graafisen suunnittelun linjalla Kalliossa. Saatiin lukuvuoden ajaksi käyttöömme MacBookit ja niistä löytyy myös Adoben cs4 ohjelmia. Linjallamme on noin 20 opiskelijaa. Koulu on ainakin tähän asti tuntunut tosi hyvältä valinnalta ja lukuvuosi kuulostaa tosi mielenkiintoiselta!


Eilen meillä oli kuvitusta ja piirsimme koko päivän kotoa tuomillamme erilaisilla kynillä, joka teki tosi hyvää ruostuneille taidoilleni. Otin kotona kuvia aikaansaannoksistani, piti mm. hahmotella nelijalkainen eläin/olento ja soveltaa siitä esimerkiksi robottiversio ja lopuksi vielä siluetti versiot. Ei mitään mestariteoksia, mutta ihan hyvä alku kurssille. Piirsin siis leijonan josta yritin saada vähän erikoisemman värittämällä sen sini-lilaksi ja pistämälle sille kruunun päähän!


Siluetit olivat aluksi kokonaan vaaleansinisiä ja lopuksi niihin lisättiin ulottuvuutta tummemmalla sävyllä. Niitä piti myös yrittää revitellä tekemällä esimerkiksi välillä jaloista tai päästä ylisuuria.

3 kommenttia:

 1. Alimman kuvan keskimmäinen, söpö! Mutta vau, kiva tuo läppäri... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on kyllä vielä tää kuvittaminen hakusessa mutta varmasti taidot ja oma tyyli kehittyy tän lukuvuoden aikana! Joo macbook on kyllä kiva lisä ja tarpeellinenkin tähän opiskeluun :D

   Poista
 2. HEO:n johdossa on pappi joka on sitä mieltä että maailma on 5400 vuotta vanha ja dinosauruksia ei ole ollutkaan vaan tiedemiehet ovat liimanneet ne kasaan valaan luista. Terveisin Jore Puusa, HEO:n kuvajournalismilinjan johtaja jonka uskovainen johto potki pihalle koska en suostunut painostamaan opiskelijoitani halutulla tavalla.

  VastaaPoista