19.8.2013

Summer 2013 video

Suunnittelin jo viime kesänä kuvaavani taiteellisen kesävideon, mutta se jäi tekemättä kaikkien menojen ohella. Tänä kesänä päätin sitten kokeilla taas uudelleen, ja sainkin otettua tarpeeksi pätkiä, vaikka paljon vähemmän tuli kuvattua kuin olin suunnitellut. Onnistuin kokoamaan kesä-elokuulta tämän 2 minuutin pätkän, josta tulikin aika kiva, vaikka videoiden välillä on vähän laatueroja objektiivien ja säätöjen vaihtelun takia. Mulla ei ollut myöskään muistaakseni yhdenkään videon aikana jalustaa kameralla, joten siksi kuva on välillä vähän vinossa tai heiluu. Kaikesta huolimatta tää onnistui ihan hyvin! Suunnittelin jo tekeväni syksystä samankaltaisen videon (jonka kohdalla koitan korjaa tässä videossa sattuneet mokat).

Video on kuvattu kesäleirillä Kangaslammilla, Pirskerissä meidän mökillä, Padasjoella toisella mökillä, Kukonnotkon kesäleirillä, Turusta sekä Tanskassa Kööpenhaminassa ja Stubbekøbingissä.

7 kommenttia:

 1. Tosi hienosti tehty video! Musiikki, kuvauskohteet (luonto, ihmiset, eläimet...), klippejen pituudet, nopeutukset, tarkennukset... Tee ihmeessä lisää tälläisiä videoita, koska sinä osaat!
  Jos mä ryhtyisin tollaseen niin musta tuntuis, että unohtaisin kuvata ekojen päivien jälkeen, mutta ehkä ensi kesälle hyvä tavoite! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Itsekin olin tyytyväinen että maltoin kuvata vain lyhyitä pätkiä ja tehdä niistä kokonaisuuden koska omasta mielestäni se pitää kiinostusta yllä katsellessa :) Joo nyt kun olen kunnolla innostunut ja inspiroitunut niin aion kyllä jatkaa näitä!
   Ja viime kesänä mulle kävi juuri noin, alku innostuksen jälkeen kuvailut unohtuivat kokonaan ja siksi otinkin tänä kesänä itseäni niskasta kiinni ja sainkin kuvattua tarpeeksi materiaalia! :D

   Poista
 2. Turustakin muutama clippi, hienoa työtä!

  VastaaPoista
 3. coolness! munkin piti kesällä kuvata erinäisiä videopätkiä, josta sitten myöhemmin koostaa pätkä, mutta se vain jäi :---( harmi! ehkä ens kesänä sit!

  ps. turku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep toi on niin perus, onneks sain kuin sainkin kuvattua tarpeeks kaiken menon keskellä kesällä eikä tää taas jääny :) syysvideon kanssa meinasin taas käydä sama juttu, mutta otin itteäni niskasta kiinni ja kyllä senkin varmaan saan tehtyä huh! mut suosittelen, näis on ihana nähdä miten monien kertojen kuvailut koostuu yhdeksi videoksi :) joo turku on mieletön, sinne uusiks asap!

   Poista