23.9.2013

Details

Muutin viikko sitten omaan kotiini ja se on jo aika hyvällä mallilla. Olen tosi tyytyväinen siihen millaisen oon kämpästä saanut, ja kuvasin viime viikolla pikku yksityskohtia sisustuksestani. Oon tosi innoissani nyt kaikista sisustusjutuista (vihdoin ja viimein, aiemmin en ole kokenut olevani mitenkään sisustusihminen) ja olen löytänyt asunnon täyteen oman tyylisiäni juttuja. Vielä on jäljellä jalkalamppu, pöytätietokone kajareineen, eteisen pöytä ja muutama pikkutavara raahattavana kämppään. Uskon saavani kaiken kuitenkin valmiiksi asunnossani, ja otan varmaan laajemmat kuvat kun tavarat ovat lopullisesti paikoillaan.

6 kommenttia:

 1. Onko sulla SAUNA?! Ja mikä linssi? Mukavannäköstä kuvaa tulee. Onks se tollanen vähän rakeinen jo itessään vai ootko nostanu ISOo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon niiinki onnekas et on oma sauna! Talvella tulee varmasti paljon käyttöö ku pakkaset paukkuu :) Toi on Sigman 24mm f/1.8 ja joo toi on macro ni se pystyy tarkentaa tosi lähelle, joka on tosi jees. Ja siis olin kerrankin laiska ja otin automaattiasetuksil enkä manuaalil ja huomasin sit jälkeenpäi et tuli tota rakeisuutta ku isot on ollu varmaa korkeella.. :D

   Poista
  2. Ei mut mä tykkään ainakin rakeisesta kuvasta. Kuvaan ite lähinnä filmille niin pieni rae on vaan jotenkin tunnelmallista. Mun pitäis kans ostaa joku laajempi linssi kun tällä hetkellä tossa mun 60D:ssä on vaihtoehtoina 50mm tai 70-300 :D Voi olla et toi 24 on pikkusen liian hintava mulle tähän vaiheeseen... Mihin muuten muutit?

   Ja ihania noi kokkikuvat!

   Terkkuja Kanadasta, mun seikkailuja pääsee lukeen osoitteessa http://kincanada.tumblr.com :)

   Poista
  3. Joo oon siis kans halunnu kuvailla tarkotuksella rakeisia mutta tälleen vahingossa otettuna ne ehkä vähän häiritsee, mutta onhan siinä rakeessa jotain ihanaa tunnelmaa! Just kuten filmikameroilla kuvaamisessakin :) Ostan nykyään kaikki kameratarvikkeen käytettynä kamerafoorumeilta eli sinne vaa bongailee tosta mun 24mm maksoin mistaakseni 250e kun ois ollu monta sataa enemmän uutena! Ja tampereellakin on kameratori.fi siel on kans käytettyjä. Muutin tähän ihan vaa kilsan päähän linnaisista pähkinärinteeseen :)

   Kiitti ja vau sä ootki nyt niin pitkällä mren toisella puolen, pitää seurailla sun seikkailuja todellakin! :)

   Poista