17.11.2013

Home

Pidin perjantaina tuparit vol. 2 ja tuli siivottua torstaina kämppä lattiasta kattoon huh huh! Sain myös vihdoin ja viimein pöytäkoneeni vanhasta kodista eli videoprokkiksetkin alkavat taas edistyä kun pääsen oman ihanan CS 6 ohjelmiston pariin.
Kaksioni kuvista puuttuu kylppäri ja sauna jotka vilahtavat edellisessä kotipostauksessani. Kuvaaminen oli vähän hankalaa heikon valaistuksen sekä luonnonvalon ja keinovalon yhdistelmässä. Jouduin myös kuvaamaan ilman jalustaa, koska olen hukannut siitä osan millä se ja kamera kiinnitetään toisiinsa. Onneksi mulla on fisheye -objektiivi joka helpotti kuvailuja! Vähän on vielä ylimääräistä roinaa esillä ja ihan joka nurkkaa en jaksanut kuvata erikseen. Ihanaa kuitenkin kun tuntuu että oman kodin sisustus alkaa olemaan valmis ja kaikki tarvittava saatu hankittua :)

Makkari (ja nyt myös slash työhuone):

Eteinen:

 Olohuone:

Keittiö:

Päätyikkuna ja parveke:

2 kommenttia:

 1. Ihana toi naru mistä roikkuu polaroidimaisia kuvia :) menee selkeästi omalle suunnitelmalistalle kodin suhteen! Rakastan pehmolelui, angrybird on ihana väriläiskä huoneessasi! Sulla on ihanan paljon tilaa maata olkkarissa, rakastan sohvia ja mullakin on tollainen ikivanha minolta 80-luvulta.

  Ihana postaus, ihania kuvia ja ihanan näköinen koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tykkään kans tosi paljon tosta pyykkinarusysteemistä, omaperäisempi tapa laittaa kuvia seinälle! Tilasin polaroidit iPhonella Polagram -sovelluksella, suosittelen :) Ja joo kaipaisin ehkä lisää pehmoleluja mut toi angry birds on hyvä näin alkuun, antaa tosiaan kivan säväyksen rauhalliseen sisustukseen! Ja jep olkkaristakin tuli tosi kiva ja mun tyylinen vaikkakin toi asunnon kolmiomaisuus rajottaa järjestyksen valintaa, onneksi sain noi nahkasohvat sukulaiselta kun muutin koska ne ovat kaikenlisäksi tosi mukavat :) Toimiiko sun minolta? mun ei, eli pelkkä koriste mutta kiva sellaiseksikin

   Kiitos kiitos kiitos!! :)

   Poista