11.11.2013

Portfoliosivut työn alla

Koulussa on muutaman viikon aikana ollut portfoliokurssi jossa tehtiin itsellemme portfoliosivut. Niissä pystymme esitellä tekemiämme töitä sekä kertoa itsestämme. Käytimme tunneilla tosi paljon aikaa sivujen ulkoasun suunnitteluun ja Wix:iin tutustumiseen, joten sisältö ja työnäytteet eivät ole vielä aivan valmiit.

Edit: Logo on vaihdellut jatkuvasti ja ei välttämättä vieläkään ole lopullinen, tässä on viimeisimmät versiot 


Tänään oli kurssin deadline päivä ja kaikilla piti olla sivut ainakin hyvällä alulla. Monilla sivut ovat jo suunnilleen valmiit ja itselläkin ne ovat lähes julkaisukelpoiset. Sivut piti julkaista luokkamme blogiin joten päätin laittaa sen tännekin näytille. Tää on siis viimeaikoina vienyt paljon aikaa, jonka takia en ole kerennyt muita projekteja tekemään...


Sivujen taustakuva on itse taiteilemani kahvitausta. Sen luomiseen käytin aamulla ylijäämiä kahveja, kahvikuppia, lautasta sekä A3 -kokoista piirustuspaperia. Aluksi siitä ei näyttänyt tulevan mitään, mutta kuivattua, skannattua ja muokattuani sen olin tosi tyytyväinen lopputulokseen ja oman käden jälkeen. Etusivulla olevat pikkukuvat aion myös tehdä vielä paremmin kunhan kerkeän, nyt ne ovat vain muutamassa minuutissa illustratorissa piirretty. En ole ihan täysin tyytyväinen vielä ja kaipaisin sivuilleni jotain persoonallisempaa efektiä ulkonäön ja sivumallin suhteen, mutta ainakin sain siitä mun tyylisen. Meillä on myös aluillaan yritysilmekurssi jossa suunnittelemme mm. logoa itsellemme, joten sekin tulee varmasti vielä muuttumaan.

millaruuska.wix.com/portfolio

2 kommenttia:

  1. Moi! Tosi kiva blogi sulla :) Näin nettisivujen tekijän näkökulmasta sanoisin, et lisää tonne sun sivuilles vähä kontrastia enemmän. Laitat ihan mustaa sinne johonkin, niin näyttää kivemmalta kun on nyt niin vaalea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon vinkistä! Sivut tosiaan vielä työn alla koska en todellakaan ole niihin vielä täysin tyytyväinen, jokin vaan mättää ja jotain uupuu.. pidän ehdottomasti mielessä ja kokeilen tota kontrastin lisäämistä :)

      Poista