4.12.2013

Syksy videolla

Aloitin elokuun lopussa kuvaamaan Autumn 2013 -videoprojektia, ja vaikka kuinka yritin pitää aikataulusta kiinni ja korjata aiemmilla videoilla sattuneet mogat, niin taas meinasi projekti jäädä kesken. Lisäksi minulla ei ole ollut kameralle jalustaa käytössä kuvailujen aikana (siitä hukkuneen osan takia) ja kuva tärisee välillä aika pahasti. Viimeiset pätkät sain kuvattua muistaakseni lokakuun lopussa. Videosta tuli lyhyt ja aika pikaisesti syyskiireiden lomassa kuvattu, mutta pääasia että sain sen tehtyä! Ehkä taas ensi videolla onnistun taas paremmin?


Video on kuvattu suurimmaksi osaksi uudella asuinalueellani ja jälleen kerran kaveritkin suostuivat kuvattavaksi pariin pätkään. Muutamaa kohtaa olisi voinut ehkä vielä hioa, mutta videota tuli editoinnin aikana pyöritettyä Premieressä jo niin monesti, että tämä saa tällä kertaa kelvata :D Musiikki on haettu Freeplaymusic.com:ista.

ps. muistakaa pistää katsellessanne HD -laatu päälle!

2 kommenttia:

  1. Ei mua ainakaan häiritse yhtään mikään täriseminen :) Hyvä video! Ihanimpia on just noi pätkät, missä näkyy ihmisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä! Itse aina kiinnittää huomion kaikkiin pikku vikoihin :D Kiitos niin moni muukin sanoi, ensi videolle koitan siis saada mahdollisimman paljon ihmispätkiä :)

      Poista