8.1.2014

Love Deluxe

Koulussa alkoi levynkansi -kurssi, jossa arvottiin kolmen eri artistien/bandien vanhat levyt luokan kesken, ja ne tuli tehdä uudestaan nykyaikaisempaan muotoon. Minulle osui yhtye nimeltä Sade ja heidän Love Deluxe -albumi vuodelta 1992, jossa oli mielestäni jo alunperin hieno kansi ja se toi haastetta uuden luomiseen. Musiikki on aistikasta ja romanttista soul/r&b tyylistä musaa, joka ei ehkä ole ihan minun musatyyliä, mutta sekin toi toisaalta kivaa haastetta tehtävään. Fiilistelin levyn musaa ja aloin näpertää kukkakollaasia pastellivärimaailmalla, jotka kylläkin poikkeaa kokonaan alkuperäisen kannen tunnelmasta. Deadlineen on vielä vähän aikaa, joten lopputulos saattaa vielä muuttua, mutta nyt parin päivän työskentelyn jälkeen levynkannet näyttää tältä:

6 kommenttia:

 1. Tosi kivalta näyttää mun mielestä, tykkään noista väreistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin oon tosi tyytyväinen tohon värimaailmaan, vaikka vähän tuntui että siitä saattoi tulla liian pirtsakka levyn musiikkiin nähden :D

   Poista
 2. Ihan mielettömän hieno tää! Värimaailma on tosi raikas ja pirteä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää onnistu ihan kiitettävästi omastakin mielestä, pientä viilaamista tuli vielä tehtyä ja deadline siis maanantaina :)

   Poista