31.1.2014

Rauhaa ja energiaa

Saimme kuvataidekurssin viimeisellä tunnilla, jolla käytiin läpi värien käyttöä, kotiläksyksi tehdä kaksi kuvaa; rauha ja energia. Rauhallisessa kuvassa piti olla harmoninen tunnelma värien välillä ja energisen kuvan tuli olla värimaailmaltaan epäharmoninen. Päätin vihdoin käyttää kollaasi tekniikkaa, eli aluksi leikkelin lehdistä kuvia ja liimasin ne paperille ja sitten vielä skannasin koneelle ja muokkasin Photoshopissa. Rauha -kuvaan kokosin vesi/sade aiheisen maiseman ja energia -kuvaan valitsin energisiä ja vahvoja kuvia.

Rauha:


Energia:


Ja vielä käsin leikellyt versiot ennen koneelle siirtämistä:

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Tää oli kyllä tosi hauska tehtävänanto ja kollaasit on kunnon luovuuden sytyttäjiä :)

   Poista
  2. Pidin itse koulussa just näistä leikkaa-liimaa photoshop jutuista kun annettiin kalan suomuista tekstuuria ja jotain ihmistä ja piti tehä merenneito tai jotain muuta tosi huvittavaa tai erikoista.. harjoiteltiin näit tämmösiä juttuja syväyksen aikaan. Musta sun blogisi on nyt tosi ihana lukea kun itseäni kiinnostaa juuri tällaiset postaukset mitä olet nyt laittanut ja sulla on siis ehdottomasti minun netinkäytön seuratuin blogi just nyt <:

   Poista
  3. Oi kuulostaa upeelta! Pitäisi itsekin tehdä lisää näitä koska on kyllä niin luovia ja mullistavia nää kollaasiommat ja niihin on vaikea kyllästyä :)

   Kiitos ihan mielettömästi sun kommentista! On niin ihanaa kuulla että joku nauttii mun bloggailuista ja jaksaa seurata mun projekteja, antaa kyllä niin paljon lisämotivaatiota pitää tätä yllä :) Kiitos!

   Poista
 2. Tosi hauskoja! Itsekin tykkään hirmuisesti kollaasien tekemisestä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä oon jo pitkään halunnu alkaa tekee niitä ja nyt kun pääsin alkuun niin toivon et jaksan alkaa väsäilee pian lisää! :)

   Poista