2.1.2014

Tuotelanseeraus: Kahvinkeitin Lumo

Esiteltiin tänään syksyn lopputyöt eli tuotelanseerauskampanjamme. Valitsin tuotelanseeraus-lopputyöhöni tulevaisuuden kahvinkeittimen nimeltä Lumo. Kuvitteellinen keitin osaisi itse keittää kahvin ja sitä voisi ohjailla mm. puheella. Keitintä voisi myös ohjailla etäältä älypuhelimeen ladattavan sovelluksen avulla. Minulla oli tietynlainen tunnelma ja idea kampanjasta alusta asti, ja onnistuin mielestäni pitämään sen loppuun saakka; rauhallinen ja lumoava. Huolellisen suunnittelun jälkeen huomasi kuinka nopeasti hommat edistyvät sen jälkeen, kun on valmiiksi selkeä mielikuva kampanjasta. Huomasin myös kuinka paljon helpompaa mm. logon suunnittelu, ilmeen hahmottaminen ja typografian valitseminen oli yristysilme -kurssin jälkeen. Kampanjaani sisältyy 4-osainen lehtimainos, Facebook -sivut, nettisivut, mainostapahtuma, Instagram, sovellus älypuhelimeen, tuotteen pakkaus, take-away -muki sekä tv-mainos. Tein myös monisivuisen lehtisen missä kerrotaan tuotteesta ja kampanjasta tarkemmin, mutta en viitsinyt änkeä sitä enään tähän samaan postaukseen. Ehkä laitan kuvia vielä kun saamme tulostettua työt koulussa.

edit: Arvosanaksi napsahti 5/5! Jes :)

Lehtimainos:


Facebook -sivut:


Kahvinkeittimen mukana tulevat käyttöohjeet:


Sovellus älypuhelimeen, jolla voi ajastaa, mitoittaa ja puhua kahvinkeittimelle:


Mainostapahtuma:


Nettisivut:


Instagram:


Pakkaus ja take-away -muki:


Ja lopuksi mainsokampanjan osuus mihin panostin eniten, televisiomainos:

8 kommenttia:

 1. Oho, tämän tuotelanseerauksen tekemiseen on mennyt varmasti paljon aikaa. Hienolta näyttää!
  Opiskelen itse samaa alaa, joten blogiasi on kiva seurata. :)

  Puuterikeiju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä tätä kaksi viikkoa tehtiin ja parina iltana vielä yömyöhään mutta oli kyllä hauska projekti :) Kiitos paljon ja kiva saada samasta alasta kiinnostunut lukija, käyn tsekkaa sunkin blogin! :)

   Poista
 2. VAU, en voi sanoa muuta kuin VAU!! Tästä tuli milla ihan mielettömän hieno!!! Ansaittu 5/5 ;)

  T. Mira

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon Mira! Täst jäi kyl tosi onnistunu fiilis :))

   Poista
 3. Ei suostu painaa like-nappia koneeni niin kerronpa tähän sanallisesti että TYKKÄÄN! Todellakin ansaitusti sait 5/5, hyvää työtä siskoseni!

  -Hanna

  VastaaPoista
 4. Siis aivan mieletön idea! I like it!! Ja todella hyvä tuotteen nimikin! Mainosvideosta tykkään myös tosi paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Joni, ehkä tämmönen kahvinkeitin on tuleviasuudessa totta.. ;D Joo nimeen oon kyl kans tosi tyytyväinen! Kiitos kiitos :)

   Poista