13.1.2014

Valmiit levynkannet

Tänään oli levynkansi -kurssin deadline ja esittelimme valmiit työmme. Minulle arvottiin siis Sade - Love Deluxe -albumi johon tein vielä pientä hienosäätöä, mutta päätin perjantaina tehdä myös Sigue Sigue Sputnikin Flaunt It -levyn koska se oli niin erikoinen bändi ja kun aikaakin oli vielä jäljellä. Tässä on alkuperäiset kannet ja minun nykyaikaistamat versioni niistä.

Alkuperäinen kansi:


Minun tekemä etukansi:


Ja takakansi:


Flaunt It -levyn kansiin halusin pitää samaa tyyliä kuin alkuperäisissä ja sain aika nopeasti idean lähteä toteuttamaan siitä sarjakuvamaista versiota. Googletin Marvelin sarjakuvia ja yhdistin ne photarissa taustakuvaksi ja niistä tuli ihan hauska taustakollaasi.

Alkuperäinen kansi:


Minun tekemä etukansi:


Ja takakansi:

2 kommenttia:

  1. Ihan mielettömän hienoja, varsinki nuo SSS:n kannet on hauskat ja luovat! Tuollasen levyn vois ostaa jo pelkkien kansien takia! Aika siistejä projekteja teillä koulussa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Joo toi koko bändi oli niin inspiroiva että oli pakko tehdä sillekin kannet, kiva että tykkäsit! :) Joo kyllä graafisen suunnittelu opiskelu on kivaa ja luovaa hommaa mutta myös tosi haastavaa :D

      Poista