8.2.2014

Teiteellinen lehden kansi

Tänään teimme Photoshopilla taiteellisia lehtien kansia. Niissä piti käyttää ainakin neljää tiettyä muokkaustyyli, joihin kuului ihon värin muuttaminen, päivän vaihtaminen yöksi, pyörteen lisääminen ja pastellimaalaus muunnos. Otin kanteen kaksi omaa ottamaani kuvaa, taustaksi ruoholahden sillasta otetun maisemakuvan ja keskelle kesällä Mirasta kesäleirillä ottamani kuvan. Aloin kokeilemaan filttereitä ja brusheja sekä erilaisia sävyjä sekä lisäsin sxc.hu -kuvasivustolta vesiräiskeitä ja lopputulos oli tällainen. Mitä mieltä olette, tuleeko mieleen taidelehden kansi? Hinta ainakin kohillaan haha!

4 kommenttia:

 1. Hieno, todella mielenkiintoiset mutta hienot värit pidän pinkistä ja sinisestä ja ne toimivat aika kivasti yhdessä. Musta toi toimisi myös hyvin ilman tuota kasvojen ja viuhkan pientä heijastusta otsikon alla, että tuo tekstuuri näkyisi ennemmin, niin olis omaan mieleen, mutta nytkin siis hieno! Meinasin tämän siis ihan vain sellaisena feedbackkinä kun jaat tänne näitä sun juttuja niin varmaan on mukavaa kuulla myös rehellisiä mielipiteitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon palautteesta! Joo mun piti tosiaan käyttää johonkin kohtaan pastellimaalaus -efektiä, ja siksi lisäsin ylös kasvot joihin laitoin sen efektin kun en halunnut sitä muualle kuvaan tehdä. Loppujen lopuksi kuitenkin tykkäsin miten lehden nimi menee silmien kohdalle ja kasvot on ehkä vähän karmivat taustalla. Mutt hyvä tietää että sun mielestä olisi toiminut ilman kasvon haijastumaa, olisinhan pastelliefektin voinut lisätä tausta tekstuuriinkin! Ja kiitos todellakin palautteesta, tämmöset on todella tarpeellisia kun omia juttuja julkaisee ja pitää projekteista blogia :)

   Poista
 2. Haaaa meitsi!!:D Todella siisti! Mie niin fanitan näit siun viimesimpii töitä, mis yhdistyy eri "tekstuurit" eli lehtileikkeet, valokuvat jne. <3

  Mira

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi kiitos ihana Mira! <3 Mitä mä oikeen teen kun mun malli karkaa Aasiaan asti.. :) Mut joo on kyl siisteimpiä tehtäviä koulussa kun saa yhistellä ja sitä kautta oppii uusia tekniikoita! Näitä tulee siis lisää ;)

   Poista