2.3.2014

Blogin uudistus


Aloitin bloggaamisen 2012 tammikuussa, ja tyylini on muuttunut sen jälkeen todella paljon kaikin puolin. Nyt ajattelin että olisi hyvä aika tehdä blogiin jonkinlainen uudistus. Kirjoitan blogia suomeksi, joten tuntui vähän tyhmältä että blogilla on kuitenkin englanninkielinen nimi. Mietin pitkään onko nimen suomennos Luova Mieli mitelestäni kiva vai ei, mutta lopulta se alkoi kuulostamaan tosi hyvältä vaihtoehdolta, koska halusin edelleen nimen kuvaamaan syytäni bloggailla: paikka jonne saan tungettua kaiken luovan työni, niin valmiit kuin vaiheessa olevat, ja sivu jossa voin kertoa projektien kulusta ja tulevien suunnittelusta. Muutin myös tekstien fontteja ja linkkien värejä, sekä koitan pitää postaukset selkeinä ja blogin tyylisinä.

Blogi toimii nyt siis osoitteella http://luova-mieli.blogspot.fi/


Maaliskuu tulee olemaan kiireistä ja stressaavaa aikaa, koska koulujen ennakkotehtävät ilmestyvät ja ne täytyy palauttaa huhtikuun alussa. Olen jo ehtinyt aloitella Metropolian ennakkotehtäviä ja odotan jännittyneenä mitä huomenna julkaistavat Aalto-yliopiston tehtävät pitävät sisällään. Aion myös koittaa raivata aikaa Lahden ennakkotehtäville, mutta ensisijaisesti vielä tänä keväänä ovat Metropolia ja Aalto. Inspiroituakseni ennakkotehtäviin koitan myös jaksaa ahkerasti täytellä luonnosvihkoani.Kouluihin haun lisäksi olen alkanut vilkuilemaan ja jopa vähän hakemaan töitä. Kansanopiston graafisen suunnittelun linja päättyy toukokuun lopussa ja olisi myös mahtava vaihtoehto saada sen jälkeen oman alan töitä. Ehdin vielä kartuttaa ennen opiskelujen loppua työharjoittelun kautta kokemusta yrityksen graafisen suunnittelijan arjesta Yhteismaan graafikkoharjoittelijana. Harjoittelu alkaa huhtikuun puolessa välissä ja olen tosi iloinen että sain hankittua paikan näin ajoissa. Yllä on seinään tarrattu luovan ansioluetteloni takakansi, jonka näytin työharjoittelupaikan haastattelussa. Vieressä on myös näyttelytyöni jonka sain itselleni nyt 2. vaihtoehto -näyttelyn päätyttyä.

Tsemppiä kaikille kouluihin hakeville ja ennakkotehtävien parissa ahertajille! Luovaa kevättä :)

2 kommenttia:

  1. Hieno tää uus ulkoasu! :) Ja super kiva gif :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Tuntuu tosiaa että motivaatiokin bloggaamiseen nousee kun saa ulkoasuunkin uudistusta :) ja joo toi giffi oli hauska tehdä ja koitan saada aikaiseksi lisää jatkossa!

      Poista