3.3.2014

Infografiikkaa

Koulussa on menossa kuvitus II -kurssi ja sen ohella harjoittelemme infografiikan tuottamista. En ole koskaan ennen tehnyt infografiikkaa vaikka olenkin sitä netistä ihaillut, joten päätin aloittaa tosi simppelillä infolla: valokuvaus- ja kamerahistoriallani. Tietopläjäys keskittyy kamerakalustooni ja ohella yritn myös esittää valokuvausmotivaationi ja taitojeni kehittymistä. Kaikkea en edes viitsinyt tähän yksinkertaiseen aikajanaan tunkea vaan jätin mielestäni oleellisimmat pointit. Opettaja kommenttoi että aikajanan siksak -kulku on vähän hankala tulkita, eli kannattaisi kokeilla muita esittämistapoja. Tehtävän deadline on perjantaina, eli saa nähdä mitä siihen mennessä vielä syntyy.


2 kommenttia:

  1. Hei! Mistä sä oot saanu ton sun polaroid-kameran, oon etsiny jo pari vuotta itselleni tuloksetta, oisko sulla vinkkejä mistä semmonen löytyis?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuosi sitten roikuin ahkerasti kamerafoorumeiden myynti osioissa, kameralaukussa: http://www.kameralaukku.com/portal/index.php?board=9.0 ja digicameran foorumilla: http://www.digicamera.net/keskus/viewforum.php?f=10 sieltä itse löysin yhden polaroidin, toisen sain entien duunin varaston perukoilta ja kolmannen löysin hietsun kirpputorilta. Myös tori.fi on mielestäni hyvä paikka kameroiden etsimiseen :)

      Poista