14.3.2014

My March

...looks pretty much like this: Piirtelyä, koneen ääressä työskentelyä (paljon!) ja haikeana neljän seinän sisältä ihanan ilman ihailua. Ja tämä johtuu siis ennakkotehtävistä jotka pitää kiireisenä ja stressaantuneena koko kuukauden. Haen Metropolian ja Aalto-yliopiston graafisen suunnittelun linjoille ja hommaa riittää. Koitan myös ehtiä hakea Lahteen pakkaussuunnitteluun. Aallon zinen olen saanut ihan hyvin vauhtiin mutta Metropolian tehtävässä en ole päässyt ideaa pidemmälle. Pakko ottaa itseäni niskasta kiinni ja alkaa ensi viikon alussa tosissaan väsäämään sitäkin. Ja ei edes tiedä pääsenkö minnekkään edes pääsykokeisiin asti, mutta toivotaan parasta! Eilen meillä oli koulussa pääsykoeharjoitus, ja meidän piti noin tunnissa tehdä viidestä vaihtoehdosta kolme tehtävää A4 -papereille. Typografiatehtävässä piti kirjoittaa lyhyt runo itsestään ja pistää se paperille, sarjakuvassa 3-4 kuvan kertomus jostain ideasta joka muutti omaa visuaalista näkemystä ja kolmanneksi valitsin kuvittaa omakuvan eläinhahmona. Näihin oli siis tosi vähän aikaa ja tuli tehtyä aika hutaisten, joten en ala sen kummemmin tehtäviäni esittelemään.


4 kommenttia:

 1. Moikka, etkös sä kysellyt joskus multa tosta HEO:sta? Pääsit näköjään sinne :) Miltäs on tuntunu? Ketä teillä on opettajana? Tsemppiä ennakkotehtäviin! Täällä väsäillään niitä kans..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon saattanut tosiaan kysellä, taisin nimittäin löytää sun blogin jollain HEO hakusanalla tai ennakkotehtävillä :D Ja joo pääsin, oon tykänny tosi paljon ja oppinu sairaasti! Paras valinta tähän väliin :) Carita ja Suni on enimmäkseen opettanu :) Kiitos, paljon tsemppiä myös sulle!!

   Poista
  2. No hyvä et tuntuu antoisalta! Carita oli kyllä mukava tyyppi (ja sillä on ihana vauva :D) ja Petri tosi taitava opettaja. Hauska nähdä mitä te ootte tehnyt ja vertailla siihen mitä meillä oli, samoja juttuja vähän eri aiheilla :)

   Poista
  3. Oi mä en ookkaan tavannut vauvaa mutta Caritasta ja Petristä oon kyllä täysin samaa mieltä :) Joo on ollut kyllä tosi mielenkiintosta nähdä teiän viimevuotisia duuneja kun Carita on välillä vilauttanut, tosi hienoja nekin ollut! :)

   Poista